De Gier na gelijkspel tegen Telstar: "Biedt wel houvast"

19 januari 2019, 09:29

NEC verloor de voorgaande vier duels in de Eerste Divisie en dus kon er gerust gesproken worden van een crisis. Die is zeker nog niet afgewend na het 1-1 gelijkspel tegen Telstar van vrijdag. Toch is trainer Jack de Gier niet ontevreden.

NEC was de betere ploeg, maar speelde niet goed. "De ploeg is op zoek naar vertrouwen en dat kan alleen door te winnen. De serie van vier verliespartijen zat dieper dan iedereen denkt. Daarom heb ik ook een dubbel gevoel bij dit punt. Ik ben niet blij met één punt, maar het biedt wel houvast", zegt de trainer tegen De Gelderlander.

Volgens De Gier is het belangrijk om te kijken naar het feit dat NEC wel de goede bedoelingen had tegen Telstar. "We hebben gespeeld om te winnen. We hadden een overwicht en kwamen verdiend op 1-0. Zij kwamen ongelukkig op 1-1. Daarna hebben we kansen gehad, maar net niet die mazzel", aldus de trainer van de nummer vijftien van de Eerste Divisie.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen