Bosz: "Een slecht resultaat, maar fijn om weer terug te zijn"

19 januari 2019, 19:19

Peter Bosz kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn rentree in de Bundesliga. Het Bayer Leverkusen van de 55-jarige oefenmeester maakte een prima indruk tegen Borussia Mönchengladbach, maar moest uiteindelijk het onderspit delven. Alassane Pléa maakte zaterdagmiddag het enige doelpunt van de wedstrijd.

Leverkusen kreeg veel mogelijkheden om de gelijkmaker te scoren, maar de spelers van Bosz hadden het vizier niet op scherp. "Er zat meer in en we verdienden ook meer. Als je kijkt naar de kansenverhouding, dan was dat enorm groot in ons voordeel. Het is aan de andere kant ook een kwaliteit. Als je zulke grote kansen krijgt, moet je ook naar jezelf kijken", aldus de trainer tegenover FOX Sports.

De afgelopen weken is Bosz onder de indruk geraakt van het team waarmee hij de komende tijd zal samenwerken. "Er zit heel veel potentie in deze ploeg. We hebben een aantal heel goede voetballers. We speelden vandaag tegen een heel goede ploeg, die weinig doelpunten tegen krijgt. Als je dan zoveel kansen krijgt, dan heb je het goed gedaan", zegt Bosz, die dus niet helemaal ontevreden is. "Het is een slecht resultaat, maar het is fijn om weer terug te zijn."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen