Wormuth niet blij met Heracles: "Zaten nog in onze winterslaap"

20 januari 2019, 11:47

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth was geenszins te spreken over het optreden van zijn ploeg op bezoek bij FC Groningen (3-0 verlies). Naar de oorzaak van de offday kan de coach vooralsnog alleen maar gissen. "Ik denk dat we nog in onze winterslaap zaten", glimlachte de Duitser als een boer met kiespijn.

Tegenover FOX Sports ging hij in op 3-0 nederlaag. "Dit was de slechtste wedstrijd van Heracles Almelo onder mijn leiding", oordeelde Wormuth. "Het was helemaal niks, echt een slechte wedstrijd. Als je de duels niet wint, dan kun je de wedstrijd ook nooit winnen."

Na de pauze hoopte Wormuth dat zijn ploeg een reactie zou geven. "Want je kunt het nog wel omzetten, dat is niet onmogelijk. Met een goede mentaliteit. Maar de spelers zaten maar wat in de rust, ongelofelijk", baalde hij. "Op sommige dagen is de enige manier om je te laten gelden, door te vechten." En dus ging Heracles Almelo weer onderuit in een uitwedstrijd. "Daarvoor ben ik nog steeds op zoek naar een oplossing", doelde hij op het probleem op het feit dat er slechts twee uitduels werden gewonnen tot dusver door Heracles Almelo.

Lees ook: Buijs geniet van aanwinst Bruns: "Veel individuele kwaliteit"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen