Van Bommel kiest voor Guti, FC Emmen start met De Leeuw

20 januari 2019, 13:27   Bijgewerkt: 20 januari 2019, 14:37

Mark van Bommel start zondagmiddag op bezoek bij FC Emmen met de inmiddels bekende elf namen bij PSV. Omdat Pablo Rosario, hij ontbrak de laatste wedstrijd voor de winterstop, weer terugkeert in het elftal van de Eindhovenaren, moet Gastón Pereiro weer genoegen nemen met een plek op de bank. Bij FC Emmen start aanwinst Michael de Leeuw in het team. 

Met Érick Gutiérrez in de basiself zijn er dus geen verrassingen in het elftal van de koploper van Nederland, bij wie Mohammed Ihattaren en keeper Mike van de Meulenhof debuteren in de A-selectie. Ook de jonge Michal Sadílek, hij viel tegen AZ razendsnel in, zit op de bank. Dat geldt niet voor Trent Sainsbury, Aziz Behich (beide Azië Cup) en Maximiliano Romero: zij zijn niet beschikbaar voor Van Bommel.

Bij FC Emmen kiest Dick Lukkien voor aanvaller De Leeuw in de basis: de aanwinst start, samen met Jafar Arias, voorin. Verder zijn er geen grote verrassingen bij de Drentenaren, waar Nicolas Neidhart - de andere winterse versterking - begint bij de reserves. Doelman Dennis Telgenkamp, hij was een twijfelgeval, zit gewoon bij de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen