Feyenoorder Bijlow is twee maanden 'out' door breuk in linkervoet

20 januari 2019, 15:24   Bijgewerkt: 20 januari 2019, 15:32

Slecht nieuws voor Feyenoord: goalie Justin Bijlow heeft een breuk in zijn linkervoet opgelopen en ligt zodoende naar verwachting twee maanden uit de roulatie. De keeper is weliswaar zondag direct geopereerd aan zijn kwetsuur, maar moet wel de komende tijd toekijken. Daardoor mist hij onder meer De Klassieker tegen Ajax en ook het bekerduel met Fortuna Sittard.

Hoewel Giovanni van Bronckhorst al voor het ergste vreesde, is de twee maanden hersteltijd wel een flinke klap in het gezicht van de Rotterdammers. De keeper viel tegen PEC Zwolle uit, maar hij had nog de hoop op tijd hersteld te zijn voor het treffen met Ajax van komende week. Dat is dus niet het geval, waardoor Kenneth Vermeer zeer vermoedelijk gaat spelen tegen zijn oude werkgever.

In het vorige duel met de Amsterdammers ging Bijlow overigens nog wel pijnlijk in de fout. De jonge doelman is sinds dit seizoen de eerste keuze onder de lat van Feyenoord en speelde in totaal zestien duels in de Eredivisie. Hij hield vijfmaal de nul en kreeg twintig tegentreffers. De 33-jarige Vermeer stond dit seizoen al een paar keer onder de lat bij Feyenoord: zowel in de Nederlandse competitie, KNVB Beker als ook Europa League maakte hij al minuten. Bijlow kampte eerder al met een lichte knieblessure. 

Voor Vermeer, die al meermaals aangaf het niet eens te zijn met zijn resereve-rol, wordt het een mooie kans om zich te bewijzen. Feyenoord steeks niet bepaald in goede vorm: wellicht kan de goalie de rust terugbrengen achterin. De ontmoeting met Ajax volgende week is pikant: in het verleden werd hij namelijk op trieste wijze bejegend door de Amsterdamse-fans. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen