AZ'er Mihálik is fit, maar sluit pas later weer bij hoofdmacht aan

20 januari 2019, 16:02

AZ-aanvaller Ondrej Mihálik is weer helemaal fit, toch zal hij voorlopig nog niet bij het eerste elftal aansluiten. De buitenspeler kampte met een zware knieblessure en heeft inmiddels zijn rentree gemaakt bij Jong AZ, maar moet ondanks dat hij daar scoorde en een assist gaf, eerst meer spelritme opdoen van trainer John van den Brom. 

Dat vertelt de 21-jarige aanvaller op het clubkanaal van de Alkmaarders. "Ik ben blij met mijn eerste doelpunt en assist in de competitie", doelde hij op zijn goede duel met Jong FC Utrecht (1-3 winst). "Dat voelt goed, eindelijk weer scoren. Nu weet ik dat ik nog meer kan scoren. Ik voel me prima, mijn knie is sterk en ik ben er klaar voor."

Toch zal hij voorlopig bij Jong AZ blijven spelen in overleg met coach Van den Brom. "Hij wil dat ik meer comfortabel ben in het spel en meer vertrouwen krijg in mijn knie. Ik zal daarom nog twee of drie duels bij Jong spelen, daarna hoop ik weer in het eerste te komen." In totaal maakte hij drie optredens namens de hoofdmacht, voor zijn blessure. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen