Fulham verliest bij debuut Babel door late treffer Tottenham

20 januari 2019, 19:02

Ryan Babel is zijn Engelse avontuur bij Fulham begonnen met een zure nederlaag tegen Tottenham Hotspur. De promovendus leek een punt over te houden aan het duel met de nummer drie van de Premier League, maar ging door een laat doelpunt van Harry Winks met 1-2 onderuit. Fulham blijft door de nederlaag steken op de negentiende plaats.

Met Babel in de basis begon Fulham aan het Londense onderonsje. De van Besiktas overgekomen aanvaller hield het 56 minuten vol en werd bij een 1-1 stand van het veld gehaald. Door een eigen doelpunt van Llorente was Fulham voor rust op voorsprong gekomen tegen de stadgenoot. Met een kopbal trok Dele Alli aan het begin van de tweede helft voor een gelijke stand.

Fulham, nog puntloos in het nieuwe jaar, kreeg in blessuretijd een flinke domper te incasseren. Uit een indraaiende voorzet van Georges-Kévin N'Koudou kopte Winks de 1-2 binnen, waardoor Tottenham niet nieuw puntenverlies lijdt in de strijd om de landstitel. De achterstand van het team van trainer Mauricio Pochettino op koploper Liverpool bedraagt nog wel altijd negen punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen