Van Hanegem zeer duidelijk: "Gooi de VAR maar in de prullenbak"

21 januari 2019, 07:37

Willem van Hanegem is klaar met de VAR. Volgens het Feyenoord-icoon heeft de videoscheidsrechter het afgelopen weekend weer meermaals geblunderd en is het daarom tijd voor actie. "Gooi de VAR maar in de prullenbak, zou ik zeggen", doelt De Kromme onder meer op de niet gegeven penalty aan sc Heerenveen tegen Ajax.

"Als scheidsrechter Serdar Gözübüyük in de Johan Cruijff Arena zijn werk normaal had gedaan, had Heerenveen een strafschop gekregen", schrijft Van Hanegem in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. Het was niet het enige discutabele moment met de VAR. "Ik snap trainer Adrie Poldervaart van Excelsior wel als hij af en toe klaagt. Ryan Koolwijk zette een blok tegen Vitesse-speler Vjatsjeslav Karavajev en een treffer van Excelsior werd afgekeurd. Wat een onzin en wat een willekeur."

Toekomst Feyenoord

Verder ging Van Hanegem in op de situatie rondom Feyenoord, dat in zijn ogen er wederom 'een bende van maakte'. Volgens veel Feyenoorders is er maar één oplossing. "Een frisse wind, andere mensen aan het bewind die de koers gaan uitzetten. En misschien is dat moment wel aangebroken. Volgens mij zeggen de beleidsbepalers in de Kuip zelf dat deze club financieel gezond is. De begroting is ook niet die van een simpele subtopper. Dan moet het toch mogelijk zijn om een ploeg samen te stellen met talentvolle spelers, die zich dagelijks ontwikkelen op het trainingsveld?", aldus De Kromme.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen