Schwaab na weggeven zege: "Gebeurt ons niet nog eens"

21 januari 2019, 07:47   Bijgewerkt: 21 januari 2019, 08:06

PSV verspeelde zondagmidadg onverwachts punten, nadat het 70 minuten lang een probleemloze middag had gekend op bezoek bij het nietige FC Emmen. Volgens verdediger Daniel Schwaab een slordigheid van de Eindhovenaren dat dit seizoen niet vaker zal gebeuren. "Het is nu gebeurd, maar het gaat ons niet nog eens gebeuren."

Dat verzekerde hij tegenover het Eindhovens Dagblad. Nicklas Pedersen was als invaller met twee doelpunten de matchwinner. Onnodig, zo oordeelde de Duitser. "We hadden de wedstrijd onder controle, we moeten misschien alleen iets vroeger een derde goal maken", zag Schwaab, die baalde dat het goede trainingskamp in Qatar geen vervolg had gekregen. "We hebben als team nagelaten om weer in het ritme van overwinningen te komen. We moeten nu keihard werken om wel in dat ritme te komen."

Collega Nick Viergever sloot zich bij de woorden van zijn collega aan: Pedersen had met name die tweede goal niet mogen maken. "Er was niks aan de hand, ook na de 1-2 niet. We probeerden zelf gewoon te voetballen. Dan komt ineens die corner, die wordt weggewerkt, ze brengen hem weer in en hij valt binnen. Die dingen moeten er bij ons uit", vond de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen