FC Den Bosch gaat volop doorselecteren en zoekt nog linksback

21 januari 2019, 08:50

FC Den Bosch gaat de bezem door de selectie halen. Niet zozeer omdat de club niet tevreden is over bepaalde spelers, maar juist om door te selecteren. Jeremy Fernandes en Albin Gashi mogen vertrekken uit De Vliert, terwijl voor Ruben Rodrigues vermoedelijk hetzelfde geldt. Eerder mocht spits Iker Hernández al vertrekken.

Dat schrijft het Brabants Dagblad. Trainer Wil Boessen vindt zijn selectie momenteel te groot en wil daarom afscheid nemen van een aantal spelers. Fernandes en Gashi vertrekken dus, terwijl Rodrigues weg mag of anders naar de beloften wordt gezet. De selectie blijft maar groeien, nu deze winter onder anderen Levan Jordania, doelman Menno Heus en Heracles-huurling Vermeij werden gepresenteerd.

Daarbij blijft het overigens niet, want de koploper van de Eerste Divisie haalt in elk geval nog een linksback, vanwege de blessure van Jordy van der Winden. Mogelijk komt er ook nog een buitenspeler bij. "Maar dat is niet per se nodig. Alleen als we op iets stuiten", aldus Boessen, die ook met de club gaat kijken of spelers uit het beloftenteam kunnen doorstromen. "We willen tenslotte een opleidingsclub zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen