Offday voor NAC Breda: "Het lag in elk geval niet aan Willem II"

21 januari 2019, 09:39

Voor Pele van Anholt kwam de zeperd van NAC Breda tegen Willem II (2-0) als een verrassing. Een verklaring heeft hij de rechtsback dan ook niet. "Het lag in elk geval niet aan Willem II. Zij speelden niet groots. Alleen ja, hoe slap wij begonnen", zegt Van Anholt.

"We hadden de laatste wedstrijden een stijgende lijn te pakken. Wat we vandaag hebben laten zien... dat was een offday", aldus de NAC-verdediger in BN/DeStem. Volgens Van Anholt probeerde NAC de belabberde start te herstellen, maar tevergeefs. "Volgens mij hebben wij in de hele wedstrijd nul kansen gehad. Dat zegt genoeg."

NAC had gehoopt dat Willem II het spel zou maken. Maar de Bredanaars troffen een compact Willem II. "Dan is het moeilijk om er doorheen te komen. Dat is ons ook niet gelukt. Er was nauwelijks ruimte achter hun verdediging die wij konden benutten. Maar dat lag helemaal aan ons. Ik heb er geen goed woord voor over eigenlijk. We hebben drie belangrijke punten laten liggen. Anders hadden we er weer helemaal bij gestaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen