Almere City ziet middenvelder Calcan terugkeren naar Roemenië

21 januari 2019, 13:00

Almere City is Andreias Calcan kwijtgeraakt: de Roemeense aanvallende middenvelder wilde terugkeren naar zijn vaderland en heeft in FC Viitorul Constanta een nieuwe werkgever gevonden. Daar heeft hij een contract tot en met 2022 getekend.

Bij Almere City was hij een vaste waarde in het elftal van Michele Santoni: in zeventien optredens in de Eerste Divisie kwam hij tot vier doelpunten en twee assists. "Calcan heeft tijdens de winterstop bij ons aangegeven dat hij graag terug wil keren naar zijn vaderland. In gezamenlijkheid met de club en zijn zaakwaarnemer zijn alle mogelijke opties onderzocht. Uiteindelijk hebben alle partijen gekozen voor een wintertransfer. Wij wensen Calcan veel succes in Roemenië", aldus technisch directeur Robert Maaskant.

Naast hoofdtrainer Gheorghe Hagi komt Calcan terecht bij onder anderen Bas Kuipers (hij stapte deze transferwindow over naar de Roemeense club) en Bradley de Nooijer. Eerder dit seizoen stond de ploeg in de Europa League nog tegen Vitesse, dat de nodige moeite had met de Roemenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen