FC Barcelona baart opzien met het aantrekken van Boateng

21 januari 2019, 19:22   Bijgewerkt: 21 januari 2019, 21:24

FC Barcelona gaat een opmerkelijke deal afronden. De koploper van La Liga gaat zich versterken met Kevin-Prince Boateng, zo heeft de aanvaller van Sassuolo maandag laten weten. Hij hoopt tegen Real Madrid al van waarde te kunnen zijn. De Spaanse grootmacht heeft het nieuws maandagavond via de officiële kanalen de wereld in gestuurd. 

"Barcelona, ik kom eraan!", zegt hij tegen Sky Sports. "Ik vind het jammer om Sassuolo te verlaten, maar dit is een unieke kans. Ik wil me focussen op Barcelona en hoop te scoren in de Clasico", zegt de Ghanees. Op 2 maart speelt Barcelona tegen de rivaal uit de hoofdstad. De 31-jarige speler speelde sinds afgelopen zomer voor de Italiaanse club, dat hem overnam van Eintracht Frankfurt. Hij scoorde vijf keer in vijftien duels in de Serie A. Barcelona huurt de speler tot het einde van het seizoen en heeft dan de mogelijkheid om hem voor acht miljoen euro definitief vast te leggen. 

Boateng speelde al eerder in de Spaanse competitie. In het seizoen 2016/2017 speelde hij voor Las Palmas, waarvoor hij tien goals maakte. Het was al langere tijd duidelijk dat Barcelona op zoek was naar een aanvallende impuls. De komst van de Ghanees maakt waarschijnlijk de weg vrij voor een vertrek van Denis Suarez, die op het punt staat om naar Arsenal te vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen