Memphis slaat subtiel terug naar fans van Saint-Etienne

21 januari 2019, 20:25

De fans van Saint-Etienne hadden het zondagavond tijdens de derby met Olympique Lyon gemunt op Memphis Depay. De aanvaller van de topclub werd beledigd door de fans van de thuisclub en daar reageerde hij maandag op.

Op Twitter haalde Memphis zijn gram richting de fans van Saint-Etienne, die op een doek uithaalden naar Memphis. 'Memphis vijf miljoen volgers (op Instagram, red.), maar nog steeds geen vader', viel er te lezen. Daarmee werd gedoeld op het feit dat Memphis zijn vader al sinds jonge leeftijd niet meer ziet.

Memphis reageerde op Twitter met een knipoog door '5,9 miljoen' te sturen. Daar bleef het echter niet bij. 'Ik heb niets tegen de mensen die dit hebben gedaan. Ik weet dat ze stiekem van me houden', schrijft de Nederlander. "Ik weet ook dat ze gewoon kwaad zijn omdat zij niet één speler hebben die net zo goed is als ik. Het heeft me geen seconde geïnteresseerd, ik wilde er alleen wat dingen over zeggen. Nul punten tegen ons dit seizoen, ik kan me voorstellen hoe dat moet voelen', meldt Memphis. 'Hier wil ik het bij laten'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen