Slutsky: "Ik denk dat we gelijkwaardig zullen zijn"

21 januari 2019, 21:30

In het bekertoernooi kruisen twee subtoppers dinsdag de degens in de kwartfinales. In Alkmaar nemen AZ en Vitesse het tegen elkaar op. Beide ploegen wonnen afgelopen weekend hun duels. Leonid Slutsky verwacht een spannende pot.

"Het wordt zwaar, moeilijk voor ons maar ik denk ook dat we gelijkwaardig zullen zijn. Alles is eigenlijk mogelijk. Het is onvoorspelbaar hoe het zal gaan lopen", zegt de trainer van Vitesse tegen Omroep Gelderland. Vitesse staat vierde in de Eredivisie, maar volgens de Rus zijn de competitie en de beker twee compleet verschillende toernooien. "Dat vind ik. Tactiek en systemen zijn vaak wat minder belangrijk in bekerwedstrijden. Natuurlijk speelt het een rol, maar het gaat vooral om teamgeest en karakter. Het is een andere competitie met zijn eigen wetten."

Nog drie bekerduels winnen en Vitesse staat net als 2017 met de beker in de handen. "Bij mij is altijd de volgende wedstrijd het belangrijkste. En verder nog niet. Ik denk dat dit een wedstrijd wordt die op momenten wordt beslist. Eén of twee momenten misschien slechts die bepalend zijn voor wie doorgaat naar de halve finales."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen