Gisteren gemist: Boateng naar Barcelona, Juventus zegeviert

22 januari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 21 januari 2019, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 21 januari.

Opmerkelijke transfer: Cole (38) gaat aan de slag bij Derby County

Op 38-jarige leeftijd gaat Ashley Cole een nieuw avontuur aan. De linksback heeft zich maandag officieel verbonden aan Derby County, waar hij gaat werken met Frank Lampard.

FC Barcelona baart opzien met het aantrekken van Boateng

FC Barcelona gaat een opmerkelijke deal afronden. De koploper van La Liga gaat zich versterken met Kevin-Prince Boateng, zo heeft de aanvaller van Sassuolo maandag laten weten. Hij hoopt tegen Real Madrid al van waarde te kunnen zijn. De Spaanse grootmacht heeft het nieuws maandagavond via de officiële kanalen de wereld in gestuurd.

Domper voor NAC: spits Te Vrede weken aan de kant

Het zijn geen fijne dagen voor NAC Breda. De club verloor de derby tegen Willem II zondag met 2-0 en zag bovendien de concurrentie de nodige punten pakken. Alsof dat nog niet genoeg was, is er ook slecht nieuws te melden over Mitchell Te Vrede. De spits moet weken toekijken met een peesblessure.

Memphis slaat subtiel terug naar fans van Saint-Etienne

De fans van Saint-Etienne hadden het zondagavond tijdens de derby met Olympique Lyon gemunt op Memphis Depay. De aanvaller van de topclub werd beledigd door de fans van de thuisclub en daar reageerde hij maandag op.

KNVB laat de besluitvorming arbiter Gözübüyük zien

De VAR liet zich afgelopen weekend weer veelvuldig zien in de Eredivisie, met de wedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen als klapstuk. Bij het duel ging Sam Lammers neer na een overtreding van Kostas Lamprou, maar vond Serdar Gözübüyük het geen strafschop.

Juventus verslaat Chievo ondanks misser van Ronaldo

Een misser van elf meter is maandag niet fataal geworden voor Juventus. De lijstaanvoerder had simpelweg te weinig te duchten van de hekkensluiter van de Serie A om niet te winnen. Er werd afgefloten bij een 3-0 eindstand.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen