Vormer liet miljoenendeal in Midden-Oosten schieten

22 januari 2019, 09:24

Ruud Vormer had de afgelopen zomer de mogelijkheid om een lucratief avontuur in het Midden-Oosten aan te gaan. De middenvelder van Club Brugge kreeg een duizelingwekkende aanbieding van een club uit Saoedi-Arabië, maar besloot zijn contract in België te verlengen. Even twijfelde of hij de goede keuze had gemaakt, want Vormer zat aan het begin van het seizoen soms op de bank in Brugge.

"Ik vind het nooit terecht als ze mij ernaast zetten. Volgens de coach was ik te soft. Daar had hij wel een beetje gelijk in. Ik ging minder in de duels. Ik zette nog wel druk, maar ook weer niet. Dat is nu wel weer terug", begint Vormer zijn verhaal in het televisieprogramma Extra Time van televisiezender Canvas.

Aan het begin van het seizoen dacht hij een paar keer terug aan de afgeslagen miljoenendeal. "Toen ik uit bij Lokeren op de bank zat, dacht ik toch: 'Wat zit ik hier te doen? Had ik niet toch naar Saudi-Arabië moeten gaan?' Maar ik heb er geen spijt van dat ik mijn contract verlengd heb. Ik zit heel goed bij Brugge", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen