Vitesse struint markt af naar aanvaller: "We moeten huren"

22 januari 2019, 10:27

Vitesse gaat zich voor het sluiten van de winterse transferwindow mogelijk versterken met een aanvaller. Tim Matavz keert binnenkort terug van een zware blessure, maar de Arnhemmers willen desondanks nog een aanvallende versterking binnenhalen. De mogelijkheden zijn wel beperkt, daar Vitesse zich geen transfersom kan veroorloven.

"We moeten huren", vertelt technisch directeur Marc van Hintum aan Omroep Gelderland. "Geld om een speler te kopen is er nu niet. Ook wij hebben te maken met een budgetten. Maar we denken wel aan een constructie om iemand dan te huren met een optie op koop. Een veelzijdige aanvaller of een spits voor aan de buitenkant met het oog op de toekomst. In de winterstop een speler halen, kan tricky zijn. Daarom kijken we er goed naar."

Vitesse haalde deze winter nog geen nieuwe spelers, maar liet Khalid Karami (NAC Breda) en Thomas Bruns (FC Groningen) wel op huurbasis vertrekken. De Arnhemmers kunnen op dit moment geen beroep doen op de geblesseerden Hilary Gong en Charly Musonda. Bryan Linssen is een twijfelgeval voor het bekertreffen met AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen