Franse autoriteiten: Sala aan boord van vermist vliegtuig

22 januari 2019, 12:55   Bijgewerkt: 22 januari 2019, 19:56

Emiliano Sala was aan boord van het vliegtuigje dat maandagavond in de buurt van de Franse kust van de radar is verdwenen. Dat hebben de autoriteiten in Frankrijk bevestigd. Er is een grote zoektocht op touw gezet naar het verdwenen toestel. De zorgen over het lot van de recordaankoop van Cardiff City nemen intussen steeds meer toe.

Het vliegtuigje, een Piper Malibu, steeg maandagavond om 19.15 uur op in Nantes. Toen het in de buurt van de Kanaaleilanden vloog, verloor het contact. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van het toestel. Sala, die op weg was naar zijn nieuwe werkgever in Wales, is één van de twee passagiers van het mogelijk verongelukte vliegtuigje.

Eerder liet Cardiff City-voorzitter Mehmet Dalman weten zich ernstige zorgen te maken. "We zijn erg bezorgd na het laatste nieuws dat een vliegtuigje boven Het Kanaal het contact heeft verloren en we maken ons ernstige zorgen om de gezondheid van Emiliano Sala", zei hij in een officieel statement. Sala werd afgelopen zaterdag voor een clubrecord van twintig miljoen euro overgenomen van Nantes.

Lees ook:

Cardiff-aankoop mogelijk aan boord verdwenen vliegtuig

Cardiff-voorzitter maakt zich ernstige zorgen om vermiste Sala

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen