Gisteren gemist: zoektocht naar Sala, AZ staat in halve finale

23 januari 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 22 januari.

Zoektocht naar Sala opgeschort, drijvende voorwerpen gezien

De politie zoekt morgen (woensdag) verder naar het vliegtuig met daarin Cardiff City-spits Emiliano Sala. Vanwege de ingevallen duisternis is de politie genoodzaakt de zoektocht op te schorten. Tevens meldt de politie dat er drijvende voorwerpen in Het Kanaal zijn gesignaleerd, maar is nog onduidelijk of dit resten zijn van het verdwenen vliegtuig.

'Sala deelde angst met vriend vanuit vermist vliegtuig'

De vermiste Emiliano Sala heeft tijdens de waarschijnlijk fatale vlucht naar Cardiff zijn angst gedeeld met een vriend. Dat zegt oud-ploeggenoot Diego Rolan. Volgens hem ontving de betreffende vriend een bericht van Sala.

AZ eenvoudig naar halve finale beker na zege op zwak Vitesse

AZ heeft voor de zevende keer in de laatste acht seizoenen de halve finale van het toernooi om de KNVB Beker bereikt. In een weinig hoogstaande kwartfinale rekende het dinsdagavond af met een zeer matig Vitesse. Calvin Stengs en Guus Til schoten AZ in het koude Alkmaarse decor naar een meer dan verdiende zege: 2-0.

Ook Alli staat voor langere tijd buitenspel bij Tottenham

Een enorme domper voor Tottenham Hotspur: ook Dele Alli is wekenlang uit de roulatie. Een hamstringblessure houdt hem tot begin maart in de lappenmand. Tottenham verwacht hem pas dan terug op het trainingsveld, zo meldt de club. Alli vergezelt Harry Kane in de ziekenboeg. De spits komt voor maart ook niet meer in actie.

AS Monaco zet zichzelf voor schut met uitschakeling in beker

Opnieuw staat AS Monaco voor schut. Door toedoen van FC Metz. Het dolende Monaco ging dinsdagavond voor eigen publiek pijnlijk met 1-3 onderuit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen