'Sala liet in spraakmemo aan vriend weten erg bang te zijn'

23 januari 2019, 07:42   Bijgewerkt: 23 januari 2019, 07:58

Emiliano Sala heeft vlak voor zijn vliegtuig van de radar verdween nog een huiveringwekkende boodschap verstuurd naar zijn vrienden. Via een spraakbericht stuurde hij dat hij zich niet veilig voelde aan boord van het vliegtuig en dat ze hem moesten gaan zoeken als er over anderhalf uur niks van hem gehoord was.

"Als jullie over anderhalf uur niets meer van me horen, moeten jullie me zoeken. Ik heb het gevoel dat dit vliegtuig in stukken uiteen valt. Ik weet niet of ze iemand sturen om me te gaan zoeken. Oh, ik ben zo bang", sprak hij in een bericht richting een voormalig ploeggenoot. Sala's vader heeft inmiddels de stem van zijn zoon geverifieerd.

Het vliegtuig met daarin Sala verdween in de buurt van de Kanaaleilanden van de radar nadat het maandagavond vertrok van naar Cardiff. Sala rondde zaterdag zijn transfer naar van FC Nantes naar Cardiff City af, maar meldde zich nog in Frankrijk om zijn oude club gedag te zeggen.

Sinds het contact met het vliegtuig verloren is, ontbreekt ieder spoor van Sala. Vanwege invallende duisternis hebben de hulpdiensten de zoektocht opgeschort naar woensdagochtend. Zij zagen wel voorwerpen drijven in het water.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen