Slutsky baalt van verlies: "Ook plan B en C hadden we niet"

23 januari 2019, 08:44

Leonid Slutsky koos voor de verandering eens voor een behoudende tactiek bij Vitesse, maar zijn verdedigende strategie pakte dinsdagavond niet goed uit tegen AZ. In de kwartfinale van de beker werd zijn ploeg uitgeschakeld en daar baalde de coach van. "Het was niet agressief genoeg, waardoor je overal te laat komt."

Dat vertelde hij tegenover Omroep Gelderland over de 2-0 uitschakeling. "Het was niet goed en we konden het ook niet repareren", baalde hij. "Het was heel slecht van ons. De beker was ons doel. Een korte weg naar Europees voetbal. Daarom is dit zo teleurstellend. Ook omdat we zo terecht hebben verloren. We maakten geen aanspraak op iets. Als we de bal hadden, waren we hem weer snel kwijt. We moeten nu goed bekijken wat we hieraan gaan doen. Want ook plan B en plan C hadden we niet."

Volgens de Russische trainer lagen er met de verdedigende houding wel degelijk kansen voor Vitesse. "In de counter lagen er ruimtes. Maar we gebruikten die niet", aldus Slutsky over het verlies tegen AZ.

Lees ook: Van den Brom looft AZ: "Ondanks kou werd ik warm van ons spel"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen