Keizer steunt een even níet scorende Dost: "Niet volledig uit vorm"

23 januari 2019, 09:12

Marcel Keizer twijfelt totaal niet aan zijn aanvaller Bas Dost. Hoewel de Nederlander van Sporting Portugal nog geen enkel doelpunt maakte in 2019, blijft de oefenmeester volledig achter de spits staan. "Hij is niet volledig uit vorm, werkt hard en zal ook in de toekomst doelpunten blijven maken voor ons."

Dat vertelde de coach tegenover de Portugese media, geciteerd door Maisfutebol. "Ik heb hem inderdaad weleens beter gezien", knikte Keizer over het recente optreden van Dost. Op de vraag of concurrent Luiz Phellype een kans gaat krijgen in de basis, liet hij zich niet uit. "We hebben meerdere goede voetballers, dus we gaan zien wie er speelt." De kans dat Fredy Montero, hij kampt lang met blessureleed, gaat spelen is niet zo groot. "We moeten eerst maar zien of hij überhaupt fit is."

Verder ging de coach in op opponent SC Braga, dat in de halve finale van de Taca da Liga de opponent is woensdagavond. "Ik ben nergens bang voor, maar we kennen de kwaliteiten van Braga. Hun coach zet het goed neer en zijn een van de beste teams van Portugal", loofde hij de opponent. Om 20.45 wordt er in Braga afgetrapt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen