Balotelli maakt seizoen af bij Marseille van Strootman

23 januari 2019, 16:23

Mario Balotelli heeft zijn transfer naar Olympique Marseille officieel te pakken. De Italiaanse aanvaller maakt de overstap binnen de landsgrenzen van OGC Nice naar L'OM. Het voormalig enfant terrible gaat voor de komende zes maanden aan de slag bij de kwakkelende ploeg van Kevin Strootman.

De overstap zat al een tijdje in de pijpleiding. Balotelli aasde sinds de zomer al op een overstap naar Strootman en consorten. Destijds ging een transfer niet door en met de komst van Patrick Viera als nieuwe trainer besloot de spits voor zijn kans te gaan in Nice. De verstandshouding tussen speler en coach was echter niet van het, met enkele tribunebeurten voor Balo tot gevolg.

Balotelli, dit seizoen nog doelpuntloos, speelde eerder voor Internazionale, Manchester City, AC Milan en Liverpool. In het shirt van Nice kende hij ondanks de povere laatste maanden een vruchtbare periode. Hij scoorde immers 33 keer in 61 wedstrijden. Zijn nieuwe werkgever is overigens niet in vorm, want de overwinning van afgelopen zondag tegen Caen was de eerste in maanden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen