Gisteren gemist: De Jong naar Barça, Feyenoord en Willem II door

24 januari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 23 januari 2019, 23:27

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 23 januari.

Ajax en FC Barcelona bevestigen gigantische transfer De Jong

Ajax en FC Barcelona hebben de transfer van Frenkie de Jong wereldkundig gemaakt. De 21-jarige middenvelder van de Amsterdammers maakt aan het eind van dit seizoen voor maar liefst 75 miljoen euro de overstap naar de Spaanse topclub en tekent een contract voor vijf jaar.

Enorm trotse De Jong verheugt zich op FC Barcelona en Messi

Een trotse Frenkie de Jong is opgelucht dat er duidelijkheid is over zijn transfer naar FC Barcelona. De middenvelder van Ajax is blij dat hij voor zijn droomclub, die 75 miljoen naar de Amsterdamse rekening overmaakt, mag uitkomen. "Dan ben je toch wel blij en trots."

Tweede stunt Fortuna Sittard blijft uit: Feyenoord halvefinalist

Feyenoord heeft zich woensdagavond als derde club geplaatst voor de halve finales van de KNVB beker. De Rotterdammers deden dat middels een 4-1 overwinning op Fortuna Sittard. Robin van Persie, Sven van Beek en Steven Berghuis scoorden voor de Rotterdammers. Namens Fortuna was Andrija Novakovich trefzeker. Feyenoord kent zodoende een goede voorbereiding op De Klassieker.

Veerkrachtig Willem II gaat opnieuw naar de halve finale

Willem II heeft woensdagavond voor het tweede jaar op rij een plek in de halve finale van de beker behaald. In een spectaculaire tweede helft, waarin alle vijf de doelpunten vielen, trokken de Tilburgers uiteindelijk aan het langste eind. Aitor Cantalapiedra zette de Tukkers twee keer op een voorsprong, maar in de slotfase stelden Evangelos Pavlidis en Kristofer Kristinsson orde op zaken voor Willem II en gingen de Tilburgers alsnog met de overwinning aan de haal.

Tam Barça verliest met Cillessen van Promes' Sevilla

In de Copa del Rey heeft FC Barcelona een terechte 2-0 nederlaag geleden tegen Sevilla. De Catalanen, met Jasper Cillessen op doel, verloren buitenshuis dankzij doelpunten van Pablo Sarabia en Wissam Ben Yedder. Quincy Promes was met een assist belangrijk voor de winnende ploeg van het eerste duel in de kwartfinale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen