De Telegraaf: PSG komt terug bij Ajax voor De Ligt en Van de Beek

24 januari 2019, 07:40

Paris Saint-Germain greep woensdag naast de diensten van Frenkie de Jong, maar wil alsnog shoppen in Amsterdam. De Franse grootmacht heeft zich opnieuw gemeld, ditmaal voor Matthijs de Ligt en Donny van de Beek en is vastbesloten om niet wéér mis te grijpen. Met name voor de captain van Ajax is echter wederom de nodige concurrentie.

Dat weet De Telegraaf. Naast De Jong staat ook De Ligt open voor een vertrek na dit seizoen uit Amsterdam naar een absolute Europese topclub. Ook voor hem is vanuit diverse competities interesse, van onder anderen Manchester City, Bayern München of Juventus.

Dat PSG ook concrete interesse heeft in Van de Beek is niet helemaal onverwacht te noemen: zijn naam viel vorige week ook al groots in de Franse media. Zeker door het misgrijpen bij De Jong heeft de Franse topclub de zinnen verzet naar aan andere middenvelder van Ajax.

'Juventus aan kop'

Volgens het Algemeen Dagblad heeft overigens niet PSG, maar Juventus de beste papieren om De Ligt binnen te halen. De Oude Dame ziet hem als opvolger van Giorgio Chiellini. Volgens het AD zijn ook Manchester City, Paris Saint Germain en Barcelona nog in de race. Mino Raiola zou een belangrijke troef zijn van Juve, dat zo'n zestig miljoen euro wil betalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen