Van Bronckhorst rekent op Van Persie en looft Vermeer

24 januari 2019, 08:07

Giovanni van Bronckhorst kon na de eerste officiële zege van 2019 lachen als manager van Feyenoord: de coach zag dat zijn elftal revanche nam op de eerdere nederlaag tegen Fortuna Sittard en op het verlies van afgelopen weekend bij PEC Zwolle. Bovendien zag hij Robin van Persie schitteren en was hij blij met Kenneth Vermeer. "Hij staat er nu, ik heb alle vertrouwen in hem."

Dat vertelt de oefenmeester tegenover het Algemeen Dagblad. "Bij Feyenoord hebben we de luxe van meerdere goede keepers", wist hij. "Kenneth gaat goed om met zijn rol. Hij liet weer zien wat hij kan. Kenneth was sterk, zowel in de manier hoe hij keept als hoe hij van achteruit leiding geeft. Hij hield ons in de openingsfase op de been."

Op de clubsite ging hij ook dieper in op de rol van doelpuntenmaker Van Persie. "Hij was goed en heel belangrijk voor het team", vond de coach van Feyenoord over zijn routinier, op wie hij komend weekend weer rekent in De Klassieker tegen Ajax. "We hebben nu midweeks op woensdag in plaats van op donderdag gespeeld, dus dat geeft hem een extra dag in zijn herstel."

Tot slot was Feyenoord door de winst ook weer een stap dichter bij een volgende hoofdprijs. Al met al dus een mooie avond voor de oefenmeester van de Rotterdammers. "Op basis van de hoeveelheid kansen die we hebben gecreëerd, komt deze overwinning ons ook toe. Dat we weer in de halve finale staan is mooi, maar we hebben nog niks", besloot Van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen