PSG en Neymar maken zich zorgen om enkelblessure

24 januari 2019, 08:20

Slecht nieuws voor Neymar: de Braziliaanse aanvaller viel in het met 2-0 gewonnen bekerduel met Strasbourg uit met een vervelende blessure. De aanvaller verliet het veld huilend nadat hij een forse trap op zijn rechterenkel had gekregen: die voet speelde hem vorig seizoen in aanloop naar het WK maanden parten.

Via de officiële kanalen laat PSG weten dat het net als vorig jaar om het rechter middenvoetsbeentje gaat, die Neymar veel pijn bezorgt momenteel. 'De behandeling zal afhangen hoe het zich de komende dagen ontwikkelt', laat de Franse topclub weten in een kort statement. Een operatie wordt door de Fransen echter niet uitgesloten.

Dat zou zéér slecht nieuws zijn voor PSG: vorig seizoen stond hij van februari tot aan vlak voor het WK buitenspel met een gebroken middenvoetsbeentje, waaraan hij geopereerd moest worden. Met kunst en vliegwerk was hij uiteindelijk fit genoeg om te beginnen aan het toernooi met Brazilië, maar voor de Franse topclub was hij in de cruciale fase niet beschikbaar. Trainer Thomas Tuchel bevestigde na het duel dat de zorgen extra groot waren, omdat het dezelfde voet betrof van Neymar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen