Gözübüyük wekt ook woede bij Fortuna: "Ga gewoon zelf kijken"

24 januari 2019, 09:39

Fortuna Sittard-coach René Eijer baalde woensdagavond van het in zijn ogen lakse optreden van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De arbiter gaf een strafschop na een handsbal van Kai Heerings, maar volgens de oefenmeester was het een zeer discutabel moment. "Er is wel communicatie met de VAR, maar ik denk dan: ga gewoon zelf even kijken."

Dat vertelde hij tegenover FOX Sports. Gözübüyük, die eerder deze week veel kritiek kreeg op zijn optreden bij Ajax - SC Heerneenveen, keek niet en bleef bij de strafschop. "Kai kreeg de bal op zijn borst, deed zijn hand omhoog, kreeg een klein duwtje en vervolgens stuiterde de bal tegen zijn hand", beschrijft Eijer wat er in zijn ogen gebeurde. Toch volgde er een penalty. "Dan knakt er wat bij de jongens, de koppies gaan naar beneden."

Bovendien ging er nog een overtreding op José Rodriguez aan vooraf. "Die was echt woest na de wedstrijd. Ja, logisch", vond Eijer tegenover De Limburger, die verder wel content was met het optreden van zijn middenvelder, die centraal achterin speelde. "Hij heeft het echt heel goed gedaan. Was een van de betere mensen."

Sowieso was de coach wel content met het optreden van zijn ploeg in De Kuip. "De jongens hebben voor elkaar geknokt en we krijgen gewoon drie grote kansen. Het enige dat we onszelf kunnen verwijten is dat we niet scoren. Maar dat doen die jongens ook niet expres."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen