Sinkgraven: "Ik heb weer volledig vertrouwen in mijn knie"

24 januari 2019, 10:42

Daley Sinkgraven heeft een loodzware periode achter zich gelaten. De Ajacied kampte ruim anderhalf jaar met blessureleed aan zijn knie. Die knieproblemen zijn voor hem nu verleden tijd. "Ik heb weer volledig vertrouwen in mijn knie", aldus Sinkgraven.

De ongemakken ontstonden in april 2017, in de kwartfinale van de Europa League tegen Schalke 04. "Het was een frustrerende tijd. Ik zat niet lekker in mijn vel", zegt Sinkgraven tegen de NOS. "En steeds als ik dacht dat ik weer terugkwam, ging het toch weer mis."

Sinkgraven maakte zondag zijn rentree in de basis, ook nog tegen zijn oude club sc Heerenveen. De geboren Drent kan stukken beter en zal meer wedstrijdritme op moeten doen. Hij heeft in ieder geval het vertrouwen van trainer Erik ten Hag.

"Hij is een uitstekende speler. Technisch zeer vaardig, en comfortabel aan de bal. Onder Peter Bosz kende hij een hele goede periode. Als linkervleugelverdediger was hij een openbaring. Gelukkig is hij weer fit. Heel prettig, want met hem hebben we er een extra kwaliteitsspeler bij."

Mogelijk komt Sinkgraven donderdag weer in actie, als Ajax het wederom opneemt tegen Heerenveen. Hij verving zondag de geblesseerde Nicolas Tagliafico, die voor het bekerduel niet tijdig hersteld is. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen