Guardiola complimenteert: "Toekomst Sandler ziet er goed uit"

24 januari 2019, 11:28

Philipp Sandler heeft complimenten gekregen van Pep Guardiola voor zijn basisdebuut voor Manchester City. De 21-jarige verdediger speelde de hele wedstrijd mee in de gewonnen League Cup-wedstrijd tegen Burton Albion (0-1). "De toekomst van Sandler ziet er goed uit, hij heeft veel kwaliteit", aldus Guardiola.

"We wisten het al in de voorbereiding", zei Guardiola na afloop over Sandlers capaciteiten. "Hij is geblesseerd geweest en heeft nog wedstrijdritme nodig. Het was vandaag (woensdag, red.) niet makkelijk om op dit veld te spelen, maar hij heeft het inzicht en is een slimme speler. "

De oud-verdediger van PEC Zwolle kreeg in zijn eerste maanden bij The Citizens te maken met blessureleed. Daarom debuteerde de Amsterdammer pas deze maand voor de regerend landskampioen van Engeland. Tijdens zijn eerste basisplaats plaatste City zich voor de finale van de League Cup. 

Na de 9-0 zege in de heenwedstrijd, was de return een formaliteit. In de finale treft het Chelsea of Tottenham Hotspur, die donderdagavond de andere halve finale spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen