Ajax gaat 'echt niks halen nu', met uitzondering van reservekeeper

24 januari 2019, 20:30

Ajax gaat zich de komende week zo goed als zeker niet meer roeren op de transfermarkt. Behoudens een nieuwe reservekeeper is het zeer onwaarschijnlijk dat er nog wat bijkomt in Amsterdam. "Wij gaan echt niks halen nu", reageerde directeur spelerszaken Marc Overmars namelijk op de geruchten dat de Argentijn Cristian Pavón in de belangstelling zou staan van Ajax.

"Natuurlijk is het een goede aanvaller. Iedereen kent Pavón wel", denkt Overmars tegenover FOX Sports. "Maar het is apart dat hij 23 jaar is en nog bij Boca Juniors speelt. Dat hebben we bij Magallán ook gedaan, maar dat is meer een degelijke verdediger." Bovendien is het zeer waarschijnlijk dat David Neres blijft. "Dat denk ik wel, ja." 

Ajax wimpelde daarvoor een bod van naar verluidt 43 miljoen euro af. "Maar het was zelfs nog iets meer", verklapte Overmars over Neres, die bij de komst van Diego Lainez ook niet per se had mogen vertrekken. "Dat is ook geen zekerheid, want met een jongen van achttien wil je hem een paar maanden laten groeien. Neres is twee jaar ouder en dus ook verder."

Reservekeeper

Dus lijkt - naast de mogelijke zomerse transfers - voorlopig alleen een reservekeeper prioriteit voor Ajax te hebben. Overmars liet weten dat het 'zeker zou kunnen' dat Ajax nog de markt op gaat. "Daar zijn we wel mee bezig, ja", liet hij weten. "Voor Kostas is het heel vervelend, maar topsport is hard. Dus de mogelijkheid is zeker aanwezig dat er een keeper bijkomt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen