Fenerbahçe blijft ook zonder Cocu en Koeman zwalken in beker

24 januari 2019, 20:43

Ook na het vertrek van Phillip Cocu en Erwin Koeman gaat het nog niet veel beter met Fenerbahçe. De club die beide Nederlandse trainers de laatste maanden aan de dijk zette is in het bekertoernooi over twee duels kansloos uitgeschakeld door Ümraniyespor. Ook donderdagavond in de return was de nummer zes van het tweede niveau (!) te sterk (0-1).

Nadat Fener, met Ersun Yanal aan het roer, het heenduel al met 1-0 verloor, moest het in eigen huis de achterstand goedmaken. Dat lukt echter niet, mede door een directe rode kaart voor Martin Skrtel. De verdediger werd na een uur spelen van het veld gestuurd, waarna de bezoekers vlak voor tijd nog een doelpunt maakten.

Leandrinho maakte een minuut voor tijd de malaise compleet voor de thuisploeg, die het ook in de Turkse competitie nog altijd moeilijk heeft. De laatste drie duels werden allen gelijkgespeeld, waardoor het inmiddels wel op de veilig vijftiende plaats staat. Maar erg overtuigend of uit de gevarenzone is Fenerbahçe allesbehalve, getuige ook de pijnlijke uitschakeling in de beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen