Ehizibue blaast transfer af: "Niet het juiste moment"

25 januari 2019, 08:45

Kingsley Ehizibue stond op het punt te tekenen voor Genoa, totdat de twijfel toesloeg. De 23-jarige rechtsback had niet het juiste gevoel bij de Serie A-club en trok de stekker zelf uit de miljoenentransfer. Volgens De Telegraaf kon Ehizibue voor 4,5 jaar tekenen met een brutojaarsalaris van 1,75 miljoen euro.

"Ik ging erheen om te kijken hoe mijn gevoel daar was. Alles was goed geregeld, maar uiteindelijk zei mijn hart dat dit niet het juiste moment was om PEC te verlaten en voor Genoa te kiezen", licht Ehizibue toe in De Stentor. "Ik heb toen één van de moeilijkste beslissingen in mijn leven genomen en gezegd dat ik het niet zou doen."

PEC respecteert de keuze, maar is verbaasd over het besluit van de verdediger. "Want we hebben hem in het proces betrokken en alles was eigenlijk in kannen en kruiken", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp. "Na het contact met SPAL ging het snel. Genoa zette er ook druk op, want ze wilden hem deze week al laten spelen. Voor ons was het een mooie deal geweest. Zonder meer. Dan is het zuur dat het in het zicht van de finish stukloopt."

De transferwindow duurt nog een kleine week, maar lijkt Ehizibue het seizoen af te maken bij PEC. De Blauwvingers wilden deze winter meewerken aan een transfer, omdat Ehizibue's contract over anderhalf jaar afloopt. "We hoeven hem niet te verkopen. Tussen moeten en mogen zit een groot verschil", stelt Nijkamp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen