SC Heerenveen laat Zeneli onderhandelen met Stade de Reims

25 januari 2019, 10:56   Bijgewerkt: 25 januari 2019, 11:10

Arber Zeneli staat voor een vertrek bij sc Heerenveen. De 23-jarige aanvaller is in gesprek met het Franse Stade de Reims. Dat heeft de Friese club naar buiten gebracht. Zeneli reist vrijdag naar Frankrijk om te onderhandelen met de nummer twaalf van de Ligue 1.

Als Zeneli en Stade de Reims een akkoord bereiken, vertrekt de Kosovaar deze winter bij Heerenveen. Beide partijen hebben tot en met aanstaande donderdag, als de transferwindow sluit, om tot overeenstemming te komen. Heerenveen werkt graag mee aan de transfer om de rode cijfers over het lopende boekjaar zoveel mogelijk te beperken. Naast Zeneli zitten er nog meer transfers in het vat.

De Friezen hopen nog steeds dat Sampdoria Morten Thorsby nog deze winter overneemt. Zoals de zaken er nu voorstaan maakt Thorsby pas komende zomer de overstap en ontvangt Heerenveen geen financiële vergoeding. Daarnaast heeft Dave Bulthuis een akkoord met het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyundai. Deze activiteiten betekenen ook dat Heerenveen zich nog zal roeren op de transfermarkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen