PEC Zwolle ruimt op en laat liefst negen beloften vertrekken

25 januari 2019, 11:45

PEC Zwolle grijpt rigoureus in en neemt per direct afscheid van liefst negen spelers uit het beloftenteam. De Zwollenaren willen een kwaliteitsslag maken nu promotie naar de Derde Divisie lonkt. Het gat in de selectie zal worden opgevuld door spelers uit de hoofdselectie.

De Eredivisionist is niet voornemens het beloftenteam op te heffen. "Wel hebben we de selectie doorgelicht en zijn we tot een groep spelers gekomen die in onze beleving de wedstrijden in de kampioensgroep kunnen spelen", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp tegen De Stentor.

Jorick Maats, Kevin Reimink, Joran Swart, Pascal Mulder, Levi van der Spek, Fabian Beukhof, Maxim van der Meer, Rutger Koopman en Shaquile Woudstra mogen vertrekken. Eerder nam de club al afscheid van Rogier Benschop en Jaïro Schet.

"Het is nog geen 1 februari, dus deze jongens hebben nog de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe club. Het is teleurstellend voor ze. We hadden er ook voor kunnen kiezen om deze spelers erbij te houden, maar dan zouden ze gefrustreerd kunnen raken omdat ze niet in actie komen", besluit Nijkamp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen