Wormuth wil met Heracles zo snel mogelijk richting 35 punten

25 januari 2019, 16:10

Heracles Almelo mag dit seizoen hopen op een ticket voor de play-offs om Europees voetbal, maar trainer Frank Wormuth wil niet op de zaken vooruitlopen. De oefenmeester was na de verloren wedstrijd tegen FC Groningen (3-0) niet helemaal tevreden over de mentaliteit van zijn ploeg. Zaterdag tegen PEC Zwolle hoopt de Duitser op een reactie.

"We speelden in Groningen niet zo slecht, maar de houding was minder. Je speelt voor de stad, de club, de supporters, sponsors en medewerkers. Daarna kun je aan jezelf denken. Iedereen wil graag goed spelen, maar ik wil ze bewust maken van het feit dat het om meer gaat dan alleen voetbal. De houding in trainingen was al goed, maar dat was deze week echt fantastisch. Ik hoop dat morgen ook in de wedstrijd te zien, en dan het liefst een beetje meer", aldus de Duitse trainer via de clubkanalen.

Heracles staat met 26 punten op een gedeeld zevende plaats, maar ziet de onderste ploegen punten sprokkelen. "We zijn in een situatie die beide kanten op kan. Als je uit niet wint moet je de punten thuis pakken. We hebben zo snel mogelijk punten nodig om richting de 35 punten te komen. Daarna moeten we verder kijken, maar het eerste doel is de wedstrijd van morgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen