Bosz heeft hard getraind met Bayer: "Nog geen Engelse weken"

25 januari 2019, 17:44

Peter Bosz is optimistisch over zijn tweede wedstrijd als coach van Bayer Leverkusen, maar beseft dat het een zwaar karwei wordt op bezoek bij VfL Wolfsburg. "Ik denk dat er twee voetballende ploegen tegenover elkaar zullen staan", blikt hij vooruit op het Bundesliga-duel, waartoe hij in aanloop keihard heeft getraind.

Met de ploeg van Wout Weghorst treft Bosz bovendien een directe concurrent. "Maar iedere wedstrijd in de tweede seizoenshelft is belangrijk. Het treffen met Wolfsburg is voor mij dan ook net zo belangrijke als de andere duels die nog komen", aldus de oefenmeester op de clubsite. "Ze hebben een goed team, maar wij hebben tegen Gladbach ook goede dingen laten zien. Daarom zijn er zeker manier om te winnen."

Bovendien heeft Bosz afgelopen week hard getraind met zijn ploeg. "Dat kan nog, want dit zijn nog geen Engelse weken. We moeten nog compacter staan, dat zag je tegen Gladbach ook. Maar onze doelen voor afgelopen week zijn gehaald: zo hebben we gewerkt aan onze eindpass."

Tot slot ging Bosz in op de rol van Leon Bailey. "Hij speelde goed in de voorbereiding. Ik hoop dat hij dat niveau kan herhalen tegen Wolfsburg. Hij is een goede en belangrijke speler voor ons, maar ook hij moet zich verbeteren. Hij heeft nog meer in zich."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen