Azië Cup: Sainsbury en Behich én Son verrassend uitgeschakeld

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 januari 2019 – Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten hebben vrijdag voor een verrassing gezorgd in de kwartfinales van de Azië Cup. Beide landen wonnen met 1-0 van het hogergeplaatste Zuid-Korea en Australië. Daardoor kunnen PSV'ers Trent Sainsbury en Aziz Behich terug naar de Eredivisie, evenals Tottenham Hotspur-ster Son Heung-min. De verrassende winnaars treffen elkaar in de halve finale.

Azië Cup: Sainsbury en Behich én Son verrassend uitgeschakeld

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zuid-Korea - Qatar 0-1
Een grote verrassing van het land dat het komende WK mag organiseren: als dit een voorbode is voor dat toernooi, dan kan Qatar nog weleens voor een stunt gaan zorgen. Want niemand had verwacht dat de formatie ook zou winnen van Zuid-Korea. Abdulaziz Hatem verzorgde een klein kwartier voor het einde het enige doelpunt van de wedstrijd. Een grote verrassing, die in Londen bij Tottenham Hotspur met gejuich ontvangen wordt. Son Heung-min keert namelijk door de uitschakeling alweer terug naar Engeland.

Verenigde Arabische Emiraten - Australië 1-0?
Ook bij de andere kwartfinale vond een daverende verrassing plaats: titelhouder Australië van PSV'ers Trent Sainsbury en Aziz Behich (beide negentig minuten op het veld) ging verrassend onderuit tegen de VAE. Een treffer van Ali Ahmed Mabkhout na een kleine zeventig minuten spelen was genoeg voor de verrassing: daardoor treffen Qatar en de VAE dinsdag elkaar in de halve finale. Iran-Japan is het andere duel in de halve finale van de Azië Cup.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd