Marseille verliest ondanks goal debutant Balotelli in gestaakt duel

25 januari 2019, 23:27

Olympique Marseille heeft vrijdagavond ondanks een laat doelpunt van debutant Mario Balotelli geen punt gepakt tegen OSC Lille. In een door vuurwerk ontsierde wedstrijd ging de ploeg met Kevin Strootman negentig minuten op het veld met 1-2 onderuit tegen de nummer twee van de Ligue 1. De wedstrijd werd tussendoor ruim een half uur gestaakt.

Dat kwam omdat de Marseille-'supporters' vuurwerk gooiden naar de eigen spelers. Door de matige prestaties ligt Marseille flink onder vuur bij de eigen fans, die zich vrijdag dus niet konden beheersen. De arbiter van dienst besloot om het duel ruim een half uur stil te leggen, waarna het duel alsnog werd hervat én uitgespeeld.

Hoewel er vorige week werd gewonnen door de ploeg van Strootman (een moeizame 0-1 bij Caen), werd Balotelli eerder deze week gepresenteerd als aanwinst. Hij moet voor een impuls zorgen nadat hij bij Olympique Nice het scoren verleerd leek te zijn (tien duels, nul goals), maar kon als invaller een kwartier voor tijd het verschil niet meer écht maken namens de thuisploeg.

Op dat moment stond de ploeg van Rudi Garcia namelijk al met 0-1 achter dankzij een benutte penalty van Nicolas Pépé én met een man minder. Florian Thauvin moest met een directe rode kaart voor een overtreding op Youssouf Koné vertrekken. Pépé gooide in blessuretijd nog wat extra zout in de wonden van Marseille, dat nog wel zag dat Balotelli met een kopbal in de laatste tellen scoorde bij zijn debuut. Een punt leverde het de club in nood echter niet op. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen