Advocaat: "Bazoer had wat Frenkie de Jong nu heeft"

26 januari 2019, 08:45   Bijgewerkt: 26 januari 2019, 08:53

Vorige week zat Riechedly Bazoer nog op de bank bij FC Utrecht, maar de middenvelder staat dit weekend wel in de basis. Zondag verschijnt hij aan de aftrap tijdens de thuiswedstrijd tegen Willem II. Dick Advocaat is positief over de huurling.

"Deze jongen heeft zoveel kwaliteiten. Het zou doodzonde zijn als je die te lang op de bank houdt. Daarom moet hij zo snel mogelijk ingeburgerd worden", zegt De Jong tegen De Telegraaf. "We vergeten allemaal dat Bazoer vijf jaar geleden hetzelfde had als wat Frenkie de Jong nu heeft. Qua talent. Wij moeten zorgen dat hij weer in die flow komt."

Bazoer is niet de enige nieuweling, aangezien ook Michiel Kramer de selectie is komen versterken.  Aanvoerder Willem Janssen is positief over de nieuwe spits. "Maar bij ons waren dat altijd faire duels. Hij is een moeilijk bespeelbare spits, omdat hij altijd dreiging in zijn spel heeft. Daarnaast kan hij ook irritant zijn. Niet voor niets was één van de eerste dingen die ik tegen hem zei: 'Ik ben blij dat je nu een keer bij me in de ploeg zit in plaats van dat we tégen jou moeten spelen'."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen