Spits Jørgensen: "Ik ga veel liever naar Italië of Spanje"

26 januari 2019, 10:39   Bijgewerkt: 26 januari 2019, 15:07

Een jaar geleden werd Nicolai Jørgensen door zijn goede vorm bij Feyenoord in verband gebracht met een transfer naar Newcastle United. Omdat de Rotterdammers hem niet wilden laten gaan, ketste die overstap af. De 28-jarige aanvaller van Feyenoord ziet zijn toekomst ook graag in andere landen dan Engeland.

"Iedereen praat maar over de Premier League. Als ik eerlijk ben, ga ik als het zover is veel liever naar Italië of Spanje. Ik denk dat die competities nog meer bij mij passen", vertelt de Deen aan het Algemeen Dagblad. Dit seizoen staat de spits pas op twee doelpunten in tien duels.

Graag voert hij dat moyenne op in de wedstrijd tegen Ajax zondag. Eerder dit seizoen verloor hij met Feyenoord met 3-0 in Amsterdam. "Die heenwedstrijd dit seizoen in Amsterdam, daaraan kun je nauwelijks conclusies verbinden. We stonden na een paar minuten al met tien man op het veld. Feyenoord heeft veel steken laten vallen. We hebben er in sommige wedstrijden een zooitje van gemaakt. Dat is dus het verschil tussen nummer 1 staan of nummer 3. Tegen PSV lieten we wél zien wat wij kunnen. Die eerste helft in die wedstrijd, dat niveau hebben we nodig om Ajax te vloeren. En als je het tegen PSV kunt, kun je het tegen alle tegenstanders in Nederland, want PSV is koploper.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen