Vermeer is nog gretig: "Het is nog niet tijd voor de bank"

26 januari 2019, 13:45

Uitgerekend een week voor de Klassieker is Kenneth Vermeer terug onder de lat bij Feyenoord. De keeper zag eerste doelman Justin Bijlow vorige week geblesseerd raken tegen PEC Zwolle en dus staat de international zondag onder de lat bij Feyenoord. Hij wil zichzelf laten zien.

Vermeer is dit seizoen de tweede keeper, maar kan door de zware blessure van Bijlow de nodige minuten gaan maken. Hij is blij dat hij weer wedstrijden kan gaan spelen. "Je bent altijd blij als je minuten kan maken. Als ik er moet staan, probeer ik er te staan. Ik ben 33; het is nog niet de tijd om op de bank te gaan zitten", vertelt hij aan de NOS.

Voor Vermeer is de Klassieker uiteraard extra speciaal, aangezien hij tussen 2008 en 2014 bij Ajax speelde. De keeper is op de hoogte van de slechte balans van Feyenoord in de duels met de rivaal. Slechts 2 van de 31 laatste Klassiekers werden gewonnen door de Rotterdammers. "Het is moeilijk te zeggen waarom Feyenoord het zo moeilijk heeft tegen Ajax. Het is geen obsessie voor het team. We willen gewoon graag winnen. In de Klassiekers die ik heb gespeeld met Feyenoord deden we niet onder voor Ajax. We speelden een paar keer gelijk, konden de overwinning niet over de streep trekken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen