NEC wint weer niet: "We hunkeren naar drie punten"

26 januari 2019, 14:38

Het lukt NEC maar niet om een duel te winnen in de Eerste Divisie. De ploeg staat vijftiende in de competitie en bleef vrijdag steken op een 1-1 gelijkspel bij TOP Oss. Trainer Jack de Gier weet dat zijn team drie punten nodig heeft.

NEC speelde tegen TOP een goede eerste helft, maar zakte daarna weg. "Ja, inderdaad. Ik zit wel eens met verbazing te kijken", zegt hij eerlijk tegen Omroep Gelderland. "Je hebt de eerste helft alles onder controle. Je dwingt misschien te weinig kansen af. Oss krijgt alleen kansen op het moment dat wij zelf slordig zijn. Na de 1-0 is dat in één keer weg en die 1-0 is natuurlijk ook slecht verdedigd. Als je slordig bent en je dekt niet door en je wordt angstig, dan worden de ruimtes te groot en dan is Oss hartstikke gevaarlijk en kunnen ze de wedstrijd op slot gooien."

In de tweede helft wisselde De Gier aanvallend. "Je wisselt altijd om de ploeg te helpen en dat werkte. We speelden met drie man achterin en dan creëer je wat en was er meer frisheid. Je komt goed op 1-1 en eigenlijk kun je het dan nog afmaken. Dat wil iedereen, want we hunkeren zo naar drie punten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen