Son zegt sorry en wijt Azië Cup-debacle aan vermoeidheid

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 januari 2019 – Tottenham Hotspur-aanvaller Heung-Min Son heeft zijn excuses aangeboden voor zijn spel op de Azië Cup, waar hij met Zuid-Korea op pijnlijke wijze werd uitgeschakeld in de kwartfinale. De ster van zijn land kon geen moment imponeren en wijt het slechte spel aan vermoeidheid.

Son zegt sorry en wijt Azië Cup-debacle aan vermoeidheid

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Son en consorten moesten in de knock-outfase hun meerderen erkennen in Qatar en voor die onthutsende nederlaag biedt de Koreaan zijn gesprek met AFP zijn excuses aan. "De mensen verwachtten veel van ons en ik ben boos op mezelf dat ik er niet stond. Ik weet dat ik niet goed gepresteerd heb."

Volgens de belangrijke pion van Spurs was de wil er wel, maar de fysieke gesteldheid liet hem achterwege. "Ik voelde me fysiek helemaal leeg. Het spijt me enorm dat ik mijn teamgenoten, de coaches en de fans heb teleurgesteld."

Het is voor Spurs te hopen dat Son niet de volgende in het rijtje offensieve afwezigen wordt. Eerder werd duidelijk dat Harry Kane en Dele Alli voorlopig niet in actie kunnen komen bij de Londenaren.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd