City beleeft makkelijke bekermiddag tegen Burnley

26 januari 2019, 18:08

Manchester City heeft in de FA Cup overtuigend afgerekend met Burnley. In het eigen Etihad Stadium was het sterrenensemble van Pep Guardiola met 5-0 veel te sterk voor de competitiegenoten. Door de ruime zege plaatst de nummer twee van de Premier League zich voor de achtste finale van het bekertoernooi.

Daar waar in de League Cup spelers als Philippe Sandler nog speeltijd kregen tegen Burton Albion, koos Guardiola tegen Burnley wel voor nagenoeg het sterkste team. Met onder meer Kevin de Bruyne, Gabriel Jesus en Riyad Mahrez in de gelederen, werd al snel duidelijk wie de baas was in Manchester.

Dankzij Gabriel Jesus, Bernardo Silva, Kevin de Bruyne, een eigen doelpunt van Kevin Long en een pingel van Sergio Agüero stokte de eindstand met een afgetekende 5-0. Burnley had niets in de brengen en het balbezitpercentage van slechts 25% voor de gasten spreekt boekdelen.

Eerder vandaag plaatste Derby County zich al voor de laatste zestien van het befaamde toernooi. Alle uitslagen van vandaag vind je [a,https://www.fcupdate.nl/uitslagen/s1361/engeland-fa-cup-2018-2019/,_blank,hier].

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen