Bosz relatief tevreden: "Kunnen iets moois gaan neerzetten"

26 januari 2019, 20:16

Peter Bosz pakte zaterdagmiddag zijn eerste punten in dienst van Bayer Leverkusen. De coach won met zijn ploeg op bezoek bij VfL Wolfsburg (0-3) en is relatief tevreden over het spel. Toch ziet hij nog genoeg punten die beter moeten bij de Duitsers.

Na een moeizame eerste helft trok Leverkusen het duel grotendeels na rust naar zich toe. "Ik was over de eerste helft helemaal niet tevreden, omdat we veel te veel balverlies leden, door hakjes te geven of moeilijke oplossingen te zoeken", aldus de trainer in gesprek met FOX Sports. Ook qua nauwkeurigheid valt er veel te verbeteren, zag Bosz. "De opbouw moet er meer rust zijn en de eindpass moet veel beter. Als we dat op een rij gaan krijgen, dan kunnen we iets moois gaan neerzetten."

Met de eerste overwinning in de achterzak, kijkt Bosz met vertrouwen vooruit. Al twijfelde hij vorige week, toen ongelukkig met 0-1 werd verloren, ook niet aan zijn ploeg. "Vorige week hebben we weliswaar verloren, maar gaven we bijna geen kansen weg en creëerden we zelf wél heel veel. Dat gaf de jongens al het vertrouwen dat we op deze wijze kunnen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen