De Guzman pakt punt op bezoek bij Klaassens Werder

26 januari 2019, 20:29   Bijgewerkt: 26 januari 2019, 20:58

In een aantrekkelijk duel hebben Werder Bremen en Eintracht Frankfurt met 2-2 gelijkgespeeld. De thuisploeg, met Davy Klaasen op het middenveld, kwam tot twee keer toe op voorsprong, maar zag dat Jonathan de Guzmans Frankfurt net zo vaak langszij kwam.

De twee Nederlandse middenvelder speelden een degelijke wedstrijd waar de neutrale toeschouwer de grote winnaar was. Er gebeurde immers genoeg in Bremen. In de eerste helft kwam Werder via Maximillian Eggestein op voorsprong, maar konden de gastheren tien minuten voor rust juichen na een treffer van Ante Rebic.

Martin Harnik zorgde al vroeg na rust voor een nieuwe voorsprong voor de thuisploeg. En dat was terecht, aangezien Klaassen en consorten het betere van het spel hadden. Eintracht kwam echter wederom langszij. Ditmaal was het voormalig FC Utrecht-spits Sebastien Haller, die vanaf elf meter feilloos een pingel benutte: 2-2.

Met een punt schieten beide clubs niet al te veel op. Werder blijft elfde staan, terwijl Frankfurt, waar Jetro Willems de hele wedstrijd op de bank bleef, een knappe vijfde plek bezet.