Ehizibue laat Genoa schieten: "Denk wel dat mensen boos waren"

27 januari 2019, 10:05

Kingsley Ehizibue vond dat hij het aanbod van Genoa niet kon weigeren, maar deed dat toch. De rechtsback van PEC Zwolle volgde zijn gevoel en blies de transfer af. "Ik had geen vrede in mijn hart en ik ben een gevoelsmens", zegt Ehizibue.

"Ik denk wel dat mensen boos waren en ook verbaasd. Maar ik kon het helaas niet doen", vertelt de verdediger aan de NOS. "Genoa is een fantastische club met fantastische mensen. Ik had een mooie aanbieding. Het was een moeilijke beslissing om te maken. Ik heb ervoor gebeden, de volgende dag had ik er geen goed gevoel over. Ik kwam daar ook met de intentie om te kijken wat mijn gevoel zou zeggen en gezegd dat ik de volgende dag mijn beslissing zou maken."

En zo stond Ehizibue zaterdag in de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo (0-2) in de basis van PEC Zwolle. Na de stunt tegen Feyenoord zegevierden de Blauwvingers opnieuw. "Tegen Feyenoord speelden we heel goed, dat wilden we vandaag weer", blikt Ehizibue terug. "Dat heeft goed uitgepakt. De trainer let veel op vastigheden. Iedereen weet wat hij moet doen. We trainen scherp en dat betaalt zich uit in wedstrijden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen