Van Bronckhorst: "Dit is één van mijn mooiste wedstrijden"

27 januari 2019, 17:29   Bijgewerkt: 27 januari 2019, 17:37

Giovanni van Bronckhorst is een blije én trotse trainer na de waanzinnige Klassieker, die door Feyenoord met 6-2 werd gewonnen. De trainer van de Rotterdammers spreekt van een historische dag na de overwinning op de aartsrivaal. De wijze waarop Ajax op de pijnbank werd gelegd, stemt Van Bronckhorst meer dan tevreden.

"We kunnen met z'n allen trots zijn op wat we vandaag hebben laten zien. Dit zag ik zeker niet aankomen. Ik heb vooraf wel tegen de jongens gezegd dat ze een wedstrijd moesten afleveren waar mensen nog jaren over praten. De manier waarop we hebben gewonnen, maakt me trots. Als je ziet hoe we Ajax hebben bespeeld, dan is dit zeker één van mijn mooiste wedstrijden", jubelt Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports.

Robin van Persie was de grote man bij de thuisploeg, maar hij was niet de enige Feyenoorder die veel indruk maakte op Van Bronckhorst. Calvin Verdonk speelde als linksback een sterke wedstrijd tegen Hakim Ziyech. "In de eerste fase ging hij met het team mee, maar daarna stopte hij alles wat hij had in de wedstrijd. Hij won de duels die gewonnen moesten worden, dat was de basis voor de zege", complimenteert Van Bronckhorst de linksback.

Lees ook

- Ten Hag kan frustratie niet verbergen na afstraffing

Van Persie: "Alles zat erin: doelpunten

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen